Onze Sponsoren

Hans Verbeek Interieurbouw

Vakwerk op maat voor particulier, horeca en bedrijf. Alle werkzaamheden in en rondom je huis of bedrijf zijn bij Hans in vertrouwde handen. Bezoek de website voor meer informatie, we zijn nog op zoek naar een collega...


Fluidics Instruments

Fluidics Instruments B.V. was established in 1977 and since then is showing a steady growth. The company is specialised in development and manufacturing of atomisers, nozzles, burnerlances and related products for oil burners. To achieve an optimal technical solution together with the customer, our engineering team likes to be involved in an early stage of development.

Quality management

Fluidics Instruments B.V. is certified according to NEN-EN-ISO 9001. This implies constantly improving and optimizing the quality control system. Our company is also certified by TÜV CERT Certification Body for Pressure Equipment. We operate in accordance to the European Directive 2014/68/EU. This allows us to affix the CE marking to pressure equipment. (CE0035)Coppo - Juveniel

 

COPPO  is de specialist op het gebied van veilig onbreekbare,vaatwasmachine bestendig, volledig recyclebaar,

 herbruikbare kunststof drinkglazen.

Neem een kijkje in onze webshop voor  ons uitgebreide aanbod  met mogelijkheid tot online bestellen.

Kunt u niet vinden wat u zoekt  of houdt u niet van online bestellen ? stuur een mail of bel ons gerust even!

E:  info@coppo.nl         T:  040-2842731        

 


Drukkerij van Laarhoven

Folders, flyers, placemats of sticker, posters briefpapier of enveloppen, je kunt het zo gek niet bedenken of bij Drukkerij van Laarhoven weten ze het te bedrukken met Uw naam, logo of wat U maar wil. Ook voor sportprijzen kunt U hier terecht. Bezoek de website voor meer info en contact.

 


ActiviteitenCommissie rkvv Brabantia

Veelzijdig, alom aanwezig en altijd op zoek naar mensen. Gezellig clubke vrijwilligers onder de bezielende leiding van Koos van den Oord.. Heeft U zin om iets voor den Brab te doen, laat het weten

 


Administratiekantoor  Toine Dekkers

Administratiekantoor Toine Dekkers verzorgt de administratie van bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Ons administratiekantoor biedt expertise op verschillende administratieve disciplines. Van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding. 

 

Administratiekantoor Toine Dekkers is als zelfstandig en vooruitstrevend administratiekantoor gericht op het op zorgvuldige wijze voeren van uw volledige boekhouding. Wij verzorgen de boekhouding snel, degelijk en betrouwbaar. Zonder al te veel opsmuk en zonder al te veel poeha. In cijfers zijn we nu eenmaal beter dan in woorden. En we prefereren getallen boven letters! En zo hoort het natuurlijk ook bij een administratiekantoor!

 

Administratiekantoor Toine Dekkers kan alle onderdelen van uw financiële administratie verzorgen.

 Mollen Sanitair en Loodgieterswerken


Meer dan 300 wedstrijden in het eerste van Brabantia, gewaardeerd om zijn degelijkheid en continuïteit. Kwaliteiten die in zijn werk terugkomen.

Vakmanschap is Meesterschap....

De Kade Post

De Kade Post: Uw postkantoor in Eindhoven

De Kade Post is als officieel PostNL Businesspoint uw dienstverlener voor:

 • Post en pakketzegels
 • Postpakken en enveloppen
 • Aannemen van brieven, pakketten en aangetekende post (wereldwijd)
 • Aannemen van partijenpost
 • Postbussenbeheer

Om het u als klant nog gemakkelijker te maken, kunt u nu ook al uw drukwerk bij ons uit handen geven. Zo bieden wij onze zakelijke klanten een totaalpakket, van productie tot levering. Daarnaast kunt u als ondernemer tegen gereduceerde prijzen reclame uiten richting de dagelijkse honderden bezoekers van De Kade Post.

Naast onze dienst- en serviceverlening voor post en pakketten, kunt u ook in ons postkantoor terecht voor:

 • Kentekenregistratie
 • Stomerij
 • Krasloten en Toto
 • Bel- en game-tegoed
 • Cadeaubonnen
 • Kleine kantoorartikelen voor de zakelijke markt

Bent u geïnteresseerd in onze dienst- en serviceverlening? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden tijdens een bezoek aan ons Postkantoor in Eindhoven of via email  info@dekadepost.nl.TIK administratie

TIK administratie

Wij verzorgen Uw gehele boekhouding op basis van onze vaste uurprijs, zowel voor particulier als bedrijf. Tevens kunt U bij ons terecht over adviezen mbt salarisadministratie, inversteringen, fiscale vraagstukken en contact onderhouden met de belastingdienst.

Verzorgt U zelf Uw boekhouding, dan controleren wij die per kwartaal en verzorgen de aangifte BTW.

Ook de jaarrekening en de van hieruit te verzorgen aangifte IB en Vpb is bij ons in goede handen evenals het deponeren bij de KvK.

Kortom, bij ons bent U in goede handen.

 

Voor meer informatie en onze prijzen, bezoek onze website. 


ETS

 

ETS Zakelijke Dienstverlening verzorgt alle diensten voor een ondernemer, startend en gevorderd, op het gebied van administratie, accounting, belastingen en bedrijfseconomisch. De meeste ondernemers zitten niet te wachten op alle bijkomende lasten van het hebben van een eigen onderneming, en ETS is er om dit uit handen te nemen. Van het opzetten en verwerken van de administratie, via het opstellen van de jaarstukken tot aan de aangiften voor alle soorten belasting. Ook voor financiële adviezen, prognoses en personeelszaken bent u aan het juiste adres. ETS kenmerkt zich door haar uiteenlopende klantenkring op ieder gewenst niveau te bedienen. Neem contact op met ons via 040-2430999 of info@ets.nl voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek en we zullen zien wat we voor u kunnen betekenen!Restaurant Sala Thai

Restaurant Sala Thai bevindt zich op een rustige locatie, tegen het centrum van Eindhoven aan, nabij de Gestelse straat en de Hoogstraat.(Staringstraat 31).

 • Hier kunt u terecht als u wilt genieten van de authentieke Thaise keuken. Eigenaren zijn nog steeds Sutee Tripin en Xander van Balen sinds het begin.
  Chefkoks zijn Sutee en Preeda Tripin (broer en zus) en Nui Sae-Aew. Op 1 december 2014 bestond restaurant Sala Thai 25 jaar. Het restaurant wordt aanbevolen door diverse tijdschriften/ boeken en sites zoals de Gault Millau als zijnde een van de beste Thaise restaurants van Nederland.
  Op de Hoogstraat 105 vindt u Thais voor Thuis voor afhaal en catering.

  Juist het combineren van gerechten/smaken maakt de Thaise keuken zo uniek en wordt daarom ook wel de Franse keuken van het oosten genoemd. Wij maken gebruik van alleen verse producten, waaronder ook wekelijks verse kruiden direct uit Thailand. Het is een zeer gevarieerde, gezonde en vetarme keuken, zeker de moeite waard om eens een bezoekje aan te wagen.

 • AIRCO en TERRAS !! 

Uw media


Vidijko BV

 

Vidijko B.V. is een middelgroot stucadoorsbedrijf voor bedrijven en particulieren. Wij zijn sinds 1992 gevestigd in Eindhoven. Vanuit onze vestiging aan de Dillenburgstraat 47 bedienen wij ons werkgebied in heel Zuid Nederland voor het stucadoren van een compleet huis tot aan “het kleinste kamertje”. Ook renovatieprojecten, onderhoud en mutaties van huurwoningen ( al 21.000 woningen voor diverse woningstichtingen) behoren tot ons takenpakket. Dankzij intensieve lean-planning en ketensamenwerking worden onze capaciteiten ten volste benut wat ook leidt tot een verminderde verspilling, betere innovatie en een veiligere werkomgeving. Dit leidde in 2012 tot de titel ‘Beste Leerbedrijf”.  Bezoek onze website voor meer informatie

 


De Ballenkoning

De gehaktballen van De Ballenkoning worden met veel aandacht met de hand gedraaid. Door het unieke recept en smaak van de gehaktbal heeft de gehaktbal en de gehaktproducten van De Ballenkoning fans door heel Nederland, zelfs in het buitenland is De Ballenkoning niet onbekend. Alle producten worden met de hand gemaakt met liefde voor het product en de grondstoffen en kennen een eigen úniek’ recept.tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten worden de huidige producten niet vergeten en staat kwaliteit altijd op nummer 1.De distributie van de Ballenkoning verloopt via een aantal groothandels. Door ons netwerk van groothandels hebben we een landelijke dekking en kunnen zelfs in delen van België en Duitsland leveren.


Uw naam

Uw tekst